logo_qubus_vastgoed
Constructief en efficiƫnt samenwerken

Met elkaar krijg je meer voor elkaar. Dat is een feit. Daarom werken wij al jaren constructief samen met een sterk en professioneel netwerk van architecten, stedenbouwkundigen, constructeurs en investeerders en bouwers. Met hen realiseerden we in de loop der jaren een uitgebreid en divers portfolio van projecten.

We weten de weg en schakelen snel

Qubus Vastgoed is een compacte organisatie met weinig overhead. Onze partners kennen we door en door, en dankzij onze ervaring weten we welke wegen te bewandelen. Snel schakelen is voor ons dan ook heel vanzelfsprekend. Bovendien onderhouden we korte lijnen met de afdelingen ruimtelijke ordening van diverse gemeenten. Hierdoor zijn we vroegtijdig op de hoogte van mogelijkheden in projectontwikkeling. Dit alles maakt dat we extra efficiƫnt en doelgericht te werk kunnen gaan. En kostenbesparend natuurlijk

Breed inzetbaar

We bedienen de markt over de volle breedte. Doordat we al jaren investeren in uiteenlopende grondposities, bieden wij zowel de particulier als het bedrijfsleven op iedere schaal een passende oplossing.